Förlust igen i Heide Cup

2018-08-12

Förlust mot Montpellier med 25-31.

Första halvlek blev en hackig historia. Många utvisningar för båda lagen, men ett bra tillfälle att träna övertagsspel och undertagsspel. I paus ledde Montpellier med 6 bollar, detta på grund av dålig intensitet och tveksamhet. Det ledde till ett försvarsspel som vi verkligen inte är vana vid att se från laget.

I andra halvlek så höjdes nivån på försvarsspelet några snäpp. IFK fick också tillbaka fantasin i anfallspelet, detta göra att vi spelar lika med Montpellier i andra halvlek.

Målvakterna var återigen stabila, andra spelare som utmärkte sig var Teitur med ett stabilt straffskytte och Emil Hansson som gjorde några fina aktioner.

Målgörare: Teitur Einarsson 8(5), Emil Hansson 5, Helge Freiman 4, Arnar Arnarsson 2, Anton Halén 2, Philip Henningsson 1, Marc Canellas 1, Johannes Larsson 1, Olafur Gudmundsson 1.

Länken till sista matchen finns här nedanför, vid skrivande stund är ej motståndet klar. Matchen spelas antingen 10:30 eller 13:15.