Sveriges häftigaste handbollsklubb

Inför premiären mot Önnereds HK

2018-08-31

När är det äntligen dags för match!

Onsdagen den 5 september kastar vi igång säsongen i Kristianstad Arena mot nykomlingarna Önnereds HK. Det är er första chans att se våra 7 nyförvärv i tävlingsmatch. Efter förlusten borta mot GOG så är laget redo att sparka igång denna säsongen på rätt sätt, genom att springa sönder motståndarna.

Motståndet kommer Önnereds HK stå för, en nykomling i årets upplaga av Handbollsligan. Senaste vi ställdes mot göteborgarna så vann vi med 31–16, vår bästa målskytt var en viss Albin Lagergren med 8 kassar den gången. Önnereds väg tillbaka in i finrummet var lite svajigt, de säkrade sin kvalplats i nästa sista omgången.

Väl i kvalet så stötte de på Aranäs. Där spelade de några av sina bästa matcher under säsongen och kunde avgöra i match nummer 4 hemma i ÖHK-hallen med 31–23. Spelare att hålla ett öga på under matchen är nummer 2 Daniel Blomgren och nummer 33 Mirko Vicentijevic, tillsammans ledde de ÖHK genom kvalet med 33 mål ihop.

Det händer i Arenan

Kom i god tid till arenan innan matchstart. Det är många godbitar i Arenan innan match, så som Uppsnacket på entrétorget i samarbete med Södra Kurvan. Handbollsligans VD Peter Gentzel kommer på besök. Hans Banke håller i trådarna och guidar oss igenom uppsnacket kl 18.20. I foajén träffar ni Kristianstads Kartingklubb. VM i Karting anordnas ute på Åsum Ring den 21-23 september.

På entrétorget hittar du också en nyhet bakom IFK:s supportershop skapar vi en ny yta för barnen. Krutis egna hörna som under säsongen kommer att utvecklas med mängder av olika aktiviteter, här hittar ni spelar från IFK:s damlag som kommer agera Krutis och alla barns kompis.

I den södra delen av arenan laddar supportrarna upp i Södra Baren, här är det alltid glada miner och härlig tryck. Nytt för i år är att vi kommer erbjuda fatöl i alla våra mobila barer. Succén ”Bottoms up” från slutspelet i våras kommer nu att finnas permanent i Södra, Norra Baren och på entrétorget.
För partners finns Kamrathörnan kvar på plan 2 i Norra Baren. Där träffas och nätverkar mängder av sponsorer under en fika.

För dig som vill ta dig en bit mat är restaurangerna öppna två timmar innan matchstart. I Arenarestaurangen serveras en À la carte meny https://www.kristianstadarena.se/mat-dryck/infor-matcher-och-evenemang/
Stjärnrestaurangen har öppningserbjudande på 250:- för VIP-buffé. VIP:en bokas på info@ifkkristianstad.se
En nyhet i Stjärnrestaurangen är att varje lördagsmatch är det Filéfrossa pris 295:- bordsbokning krävs info@ifkkristianstad.se
På entrétorget finns det alltid ett enklare utbud(Arenanas Streetfood) som du kan ha som tilltugg till din dryck, bord bokas på info@kristianstadarena.se, men självklart finns det möjlighet för dropp in

Biljetter till premiärmatchen och höstens övriga matcher hittar du på ifkkristianstad.ebiljett.nu eller via våra ombud ICA Maxi Kristianstad och Coop City

Till nyhetsarkivet