Sveriges häftigaste handbollsklubb

IFK Kristianstad söker kamrater

2018-10-08

Den 21e oktober kommer en kompisfika arrangeras i samarbete med IFK Kristianstad att äga rum på Kristianstad Arena, där personer med olika bakgrund fikar och går på handboll tillsammans.

Kompisfika Kristianstad är ett projekt för att bidra till ett öppnare och mer inkluderande Kristianstad, ett samarbete mellan Kristianstads kommun, Den orangea idrottsstaden, NANA och Kompis Sverige. Sex av idrottsklubbarna i Kristianstads kommun gör en gemensam insats för integration. Inför en match kommer etablerade svenskar och nyanlända få möjligheten att fika tillsammans och sen se matchen tillsammans

Den 21e oktober kommer en kompisfika i samarbete med IFK Kristianstad att äga rum på Kristianstad Arena, där personer med olika bakgrund fikar och går på handboll tillsammans. IFK Kristianstad bjuder på 50 biljetter till nya och etablerade svenskar som vill fika tillsammans före den spännande matchen mellan IFK Kristianstad och AIK.

Vid det första tillfället kommer 25 nyanlända att matchas med 25 etablerade svenskar. Deltagarna behöver inte vara idrottstokiga för att ha kul på en kompisfika utan upplevelsen och mötet mellan deltagarna är det viktigaste.

Vi har begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. 16-årsgräns.
Du anmäler dig här

Tid: 21e oktober kl. 15:00
Var: Kristianstad Arena

Du kommer att få ett email från Kompis Sverige senast fredagen den 5e oktober med information om du fått en plats.

Varmt välkommen med din anmälan!

Till nyhetsarkivet