Sveriges häftigaste handbollsklubb

Champions League kväll i Arenan

2018-11-01

IFK Kristianstad vs Montpellier HB

Dags för en av säsongens absolut viktigaste matcher. Vi ställs mot det enda andra laget i gruppen utan poäng och om vi ska ha en bra chans att spela slutspel i vår så måste det inkasseras två poäng. Vi ställs mot regerande Champions League mästarn Montpellier HB som kommer på besök.

Montpellier är ett ungt lag med många "up and coming"-spelare. Bara för att nämna några är Melvyn Richardson och Kylian Villemont två väldigt unga och lovande spelare. Mest spännande dock i våra ögon är att vår gamla linjejätte Fredric Pettersson kommer tillbaka till stan efter 2 säsonger i franska Toulouse och nu Montpellier. Läs mer om motståndet här.

Innan matchen kommer det vara uppsnack med IF-tränaren och IFK-legend Ulf Larsson och en IF-spelare. Kom och lyssna på vad Ulf har att säga om IFs säsongsstart, vad målet med denna säsongen kommer vara och IFKs framtid och massor mer. Föresnacket börjar 18:45.

"Det kommer bli fantastiskt kul att få springa in och känna på den magiska känslan i Arenan igen!" - Fredric Pettersson

"Handboll i Kristianstad är något av det roligaste som finns, men det vill till att alla hjälper till. Det finns ingen bättre känsla än när man som spelare märker att gnistan hoppar över till publiken och Colosseum blir ointagligt. Hjälp till att göra den här festen ännu bättre. Tillsammans är det så mycket lättare att överraska." - Jepser Larsson

Till nyhetsarkivet