Sveriges häftigaste handbollsklubb

Mattias Johansson förlänger med IFK Kristianstad

2019-04-23

Damlaget har stått som seriesegrare två säsonger i rad och kommer nästa säsong att spela i division 1. Mattias kommer att fortsätta vara huvudtränare för damlaget samt vara ansvarig för U-elit på tjejsidan.

Efter totalt fem säsonger i IFK Kristianstad, varav de två senaste som ansvarig för föreningens damverksamhet, så är IFK och Mattias överens om ett nytt 2+1-kontrakt.

-Det Mattias har uträttat så här långt i klubben är vi mer än nöjda med och att han väljer att fortsätta resan med oss känns väldigt bra. Mattias ledarskap och utvecklande av tjejerna ligger helt i linje med klubbens visioner om långsiktighet och vi är såklart nöjda med att han fortsätter det arbetet kommande säsonger, säger sportchefen Jesper Larsson.

-Jag har tillsammans med tjejerna och ledarna i damlaget startat en spännande resa. Det känns skönt att få ett kvitto på att föreningen vill fortsätta att utveckla och utbilda föreningens dam- och tjejlagsspelare. Efter fem år i föreningen så känner jag mig hemma här och jag har växt enormt med det förtroendet som föreningen gett mig, avslutar Mattias Johansson.

Foto: Christer Thorell

Till nyhetsarkivet