Sveriges häftigaste handbollsklubb

Rekordstort intresse för vår Kick Off

2019-08-29

Under tisdagskvällen arrangerade IFK Kristianstad sina årliga Kick Off för klubbens samarbetspartners. I år var intresset rekordstort och ca 170 personer fanns på plats under kvällen. Årets Kick Off arrangerades hos Restaurang Metropol ute vid högskolan.

Sensommaren visade sig från sin bästa sida när Metropol öppnade entrén. En fullsmäckad lokal med nyfikna och glada samarbetspartners var på plats och ljudnivån var hög.

A-truppen med ledarstaben i ryggen var på plats och minglade under kvällen. Kvällen inledes med ett digitalt Quiz där 21 lag tävlade om segern.

Efter en god förrätt och huvudrätt var det dags för heat 2 i vår Quiz som arrangerades i samarbete med vår nya partner, Green Hat People och tävlingsinstinkten syntes väl hos våra deltagare. Segrande lag blev tillslut Viktor Halléns som fick ta emot guldmedaljen uppe på scen.

Under deserten var det dags för intervjuer, vår konferencier Håcan Nilsson styrde kvällen med bravur. Först upp på scen var IFK:s Kommersielle Chef Adam Tell som pratade om framtidens IFK Kristianstad och att vi kommer att satsa ännu hårdare på vårt sociala engagemang. Därefter berättade evenemangsansvarige Henrik Fröberg om kommande nyheter i Arenan. Henrik berättade bland annat att vi har fräschat upp mötesplatserna i Kristianstad Arena, Kamrathörnan (mötesplatsen för våra samarbetspartners) kommer att flyttas ned till entréplan samt avslöjade att vi kommer att få uppleva ett nytt inspring. Hur det kommer att se ut avslöjas först på premiärmatchen mot Lugi på tisdag...

Efter Adam och Henrik var det dags för klubben sportchef, Jesper Larsson och Mattias Johansson (ansvarig för dam-Elit) att ta hand om mikrofonen. Jesper berättade om säsongens trupp och redogjorde sommarens utmaning med att få Jihed Jabballah till Sverige. Mattias berättade om sin roll inom klubben och att tjej-sidan växt otroligt de senaste åren. Efter vunnit serien två säsonger i rad ska tjejerna spela i division 1 den kommande säsongen och berättade utmaningen med att Elit-idrotta på heltid samtidigt som man inte kan leva på sin idrott.

Sist upp i talarstolen var vår tränarduo Ljubomir Vranjes och Björn Sätherström. Ett samtal om försäsongen och tankar inför säsongen. Båda var väldigt nöjda med försäsongen. Killarna har tränat på väldigt bra och flera har gjort stora framsteg.
Kvällen avslutades med att hela spelartruppen klev upp på scen samtidigt som ”Ljubo” redogjorde position för position.

Vi tackar alla som tog sig tid för att komma under kvällen. Även ett stort tack till Restaurang Metropol för fint värdskap.

Till nyhetsarkivet