Sveriges häftigaste handbollsklubb

Över 65 000 kronor till våra barn och ungdomar

2019-11-14

För sjunde året i rad delar Svenska Spel via initiativet Gräsroten ut över 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Systemet fungerar genom att alla som har kopplat sitt spelkort från Svenska Spel till sin favoritklubb genererar pengar till föreningen.

IFK Kristianstad har fått ta emot 65 133 kronor. Detta tack vare alla fantastiska brandgula supportrar som kopplat sitt spelkort till Gräsroten och angivit IFK Kristianstad som sin klubb. 1 664 supportrar har knytit sitt spelkort till IFK som genererar över 65 000 kronor till föreningens ungdomsarbete.

–Gräsroten är en härlig belöning till vår växande barn- och ungdomssektion, säger Jesper Larsson, sportchef i IFK Kristianstad

Du som har Svenska Spels spelkort kan koppla ditt kort till din favoritförening, vilket generar poäng till föreningen varje gång du spelar.

– Pengarna går till alltifrån material till tränarutbildningar, och vi vill såklart även titta på hur vi på ett bra sätt kan växa med vår “handboll för alla”-satsning. Man kan säga att vi investerar i framtiden, säger Jesper Larsson.

Tack vare din insats får barn och ungdomar i IFK Kristianstad chansen att göra en av de saker de gillar mest - att idrotta i en förening.

IFK Kristianstad vill rikta ett stort tack till alla er som "kryssat" i oss som er förening.

Här kan du läsa mer var det innebär med Gräsroten och hur du kopplar ditt spelkort till IFK Kristianstad.

Koppla ditt spelkort till IFK Kristianstad

Till nyhetsarkivet