Sveriges häftigaste handbollsklubb

Julklappsinsamling - Ta med en julklapp till Arenan

2019-11-16

Julen närmar sig med stormsteg, en fantastisk tid för både vuxna och barn. En tid fylld av glädje, omtanke och julklappar - för de flesta, men inte för alla. Vi vill därför göra en insats och försöka göra julen till den bättre!

I samband med hemmamatcherna mot HK Varberg den 20 november och Wisla Plock den 27 november har alla möjlighet att skänka en julklapp. En del barn och vuxna får inte några paket på julafton. Därför vill vi tillsammans med Julhjälpen i Kristianstad samla in julklappar och ge till barn och vuxna som annars inte får några.

Julklappsinsamlingen under dessa matcher ingår i vårt arbete inom #viställerupp. Julklappsinsamlingen är ett initiativ från Erika Halén (fru till Anton Halén) och Tinna Antonsdóttir (fru till Òlafur Gudmundsson) som tillsammans med andra spelares familjer kommer att samla in julklappar i Kristianstad Arena. Dessa kommer sedan delas ut till Barnklinikens Dagligvård på CSK, Kvinnojouren och Café David.

Om du inte har biljett till matchen kan du ändå komma till Huvudentrén i Arenan och skänka en julklapp eller två.
Vad kan man skänka? Vi ser helst att det ej är begagnade julklappar som skänks. Julhjälpen samlar in begagnade gåvor resten av året och därför vill vi kunna skänka något nytt på julen. Vi tar gärna emot: Pyssel & målarartiklar, leksaker & gosedjur, hygienprodukter, godis (utan nötter), pussel & spel, vinterkläder eller en bra bok. Paketen behöver inte vara inslagna.

Var: Entrétorget i Kristianstad Arena.
När: 20 november och 27 november.
Varför: För att tillsammans bidra till att fler får en glädjefylld jul.

Vi hoppas att både företag och supportrar sluter upp och gör en gemensam insats.
Självklart kommer spelarna i A-laget och all personal i IFK Kristianstad också att skänka julklappar till insamlingen.

Efter insamlingen kommer vi att redovisa hur många julklappar vi samlat in.
Tillsammans gör vi skillnad!

#viställerupp

Till nyhetsarkivet