Sveriges häftigaste handbollsklubb

Stort engagemang kring IFK Kristianstads julklappsinsamling

2019-12-23

Julen är en fantastisk tid för både vuxna och barn. En tid fylld av glädje, omtanke och julklappar - för de flesta, men inte för alla. Därför ville IFK Kristianstad göra en insats och försöka göra den här julen till en bättre.

Inför matcherna mot HK Varberg och Wisla Plock i november ombads våra supportrar att ta med julklappar till Kristianstad Arena. Spelartruppen och kanslipersonal var givetvis med och bidrog med paket till julklappasinsamlingen. Det gick betydligt bättre än vad vi vågat hoppats på och hela 653 paket samlades in.

IFK Kristianstads julklappsinsamling 2019

Julklappsinsamlingen är ett initiativ från Erika Halén (fru till Anton Halén) som tillsammans med spelarnas familjer samlade in julklapparna. Med hjälp av Julhjälpen Kristianstad har dessa paket nu delats ut till behövande familjer och barn, Barnklinikens Dagligvård på CSK, Kvinnojouren och Café David.

Julklappsinsamling är en av de aktiviteter som IFK Kristianstad gör inom ramen för #viställerupp.

#viställerupp innefattar klubbens satsning på samhällsengagemang och vårt arbete för barn och unga inom våra tre fokusområden: Hälsa, Integration och Inkludering.

Efter julklappsinsamlingen samlades kanlsipersonal, spelare för dam och herrlag, anhöriga till spelarna, Julhjälpen och ideella krafter för att slå in alla paket.

Stort tack!

Till nyhetsarkivet