Sveriges häftigaste handbollsklubb

Framtidstro trots tuffa tider att vänta

2020-03-23

En värld kämpar mot en osynlig fiende vilket även påverkar vårt IFK Kristianstad. Vanligtvis brukar denna tid på året innehålla glädje, gemenskap och ett häftigt Slutspel. Istället får vi tillsammans kämpa mot Coronaviruset, en pågående pandemi som innebär inställda matcher, cuper, klubbaktiviteter och sponsorskap vilket i sin tur får förödande konsekvenser för klubbens ekonomi.

Säsongen 19/20 slutade innan det roligaste skulle börja. Ett uteblivet slutspel innebär ett stort inkomstbortfall för klubben. Att den avslutade säsongen kommer att få negativa konsekvenser är inget att hymla med.

För att möta dessa tuffa tider har vi redan vidtagit en rad kraftfulla åtgärder. Samtliga spelare, ledare och personal är korttidspermitterade för att klara av denna tuffa tid.

Vi har en tuff tid framför oss men har en god framtidstro. Vi tror på IFK Kristianstad och föreningens betydelse för vår stad. Handbollen är central del i vårt sociala liv, för pulsen i vår stad och den brandgula gemenskap som skapats har satt stora avtryck.

Men just nu och en under en tid framöver står klubben utan intäkter och endast kostnader.

Vi ber om hjälp, en orange kraftsamling för att hålla vår brandgula förening vid liv.
Hjälp oss genom att bli stödmedlem i klubben.

Bli stödmedlem

Vi vill ha fler som är med på vår häftiga resa.
Att bli medlem i IFK Kristianstad är det finaste kärleksbeviset du kan visa oss. Som medlem är du formellt med i föreningen och får gå på årsmötet samt har rösträtt. Ju fler medlemmar desto starkare blir vi!

Priser:
Stödmedlem: 400: -
Familjemedlem: 700: -
Aktiva: 300:-

Bli medlem

Observera att medlemsavgiften som betalas in nu gäller för säsongen 2019/2020 (sträcker sig fram till juni). Medlemskap för säsongen 2020/2021 kommer att skickas ut i augusti.

Läs mer om medlemskapet här

Till nyhetsarkivet