Sveriges häftigaste handbollsklubb

Damlaget 2020/2021: V9 presenteras

2020-04-21

Damlagets trupp är klar och presenteras positionsvis. Idag är det vänsterniornas tur.

Mattias Johansson uttalar sig om spelarna:

Kajsa Holck-Clausen (född 2001)
"Kajsa har bra fysik, en stor drivkraft och många egenskaper som krävs för att bli en riktigt bra handbollsspelare. Hon var i en strålande form i höstas när hon tyvärr skadade korsbandet, men förväntas göra comeback i slutet av nästa säsong. En spelare för framtiden, helt klart."

Julia Isberg (född 1996)
"En av de äldre och mer rutinerade spelarna i laget. Med erfarenhet från spel i högre divisioner har hon blivit en lojal och trygg punkt. Min förhoppning är att hon blir en försvarssgeneral den kommande säsongen. Framåt har vi fortfarande inte lyckats hitta den höga lägstanivå som vi önskat, men det är inspirerande att jobba med en 24-åring som både vill och kan bli bättre."

Tilda Wellander (född 2002)
"Uppflyttad från juniorlaget som dessutom hann göra debut redan under våren och jag måste säga att det såg väldigt spännande ut. Hon har fina fysiska förutsättningar och om vi lyckas hålla henne skadefri så kommer hon göra mycket nytta för det här laget ganska snabbt, även om siktet är inställt längre framåt. Tålamod blir viktigt för de spelarna som vi flyttar upp."

Imorgon presenteras mittniorna.

Till nyhetsarkivet