Sveriges häftigaste handbollsklubb

Tack till alla er som stöttar oss genom Gräsroten

2020-04-23

De senaste sju åren har handbollens huvudsponsor Svenska Spel via initiativet Gräsroten, delat ut närmare 400 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. I ordinarie fall sker utbetalningen i november månad, men i ett led att hjälpa föreningar under rådande omständigheter har Svenska Spel valt att göra en förskottsutbetalning, vilket nu gör att över 3 600 föreningar runt om i landet får dela på 20 miljoner kronor.

När Svenska Spel för åttonde året i rad delar ut pengar via Gräsroten är det första gången som utbetalningen delas upp i två utdelningar. De 20 miljoner som delas ut i samband med förskottsutbetalningen kommer att avräknas från ordinarie utbetalning i november.

Som vanligt är det Svenska Spels kunder som fördelar pengarna, genom att välja en till tre favoritföreningar. Tack vare alla er som har IFK Kristianstad som förval för ert gräsrotskonto får klubbens ungdomar 29 776 kronor.

Över 1700 personer har angett IFK som sin favoritklubb

Hittills har 1729 supportrar angett IFK Kristianstad som sin favoritklubb – gör du det också.
Gräsroten kostar dig som spelare ingenting utan det enda som krävs är att registrera dig som kund och sedan välja vilken förening som du vill ska ta del av dina insatser. För varje krona du spelar för hos Svenska Spel kommer föreningen tilldelas 10 poäng. Dessa poäng omvandlas i ett senare skede till riktiga pengar. Ett fantastiskt koncept för de Svenska klubbarna.

Koppla ditt Spelkort till IFK Kristianstad här

Tack för att ni gör svensk ungdomsidrott bättre!

Till nyhetsarkivet