Sveriges häftigaste handbollsklubb

Viktor Hallén lämnar IFK Kristianstad

2020-04-27

IFK Kristianstad kan nu berätta att vänstersexan Viktor Hallén lämnar klubben efter fyra säsonger i den brandgula tröjan. Viktor söker nu nya utmaningar i Lugi HF. I sommar ansluter Hallén till sin nya klubb.

Viktor som är född 1994 kom till IFK Kristianstad från HK Drott inför säsongen 16/17. Vänstersexan är en kämpe och stor en vinnarskalle som vägrar att förlora. En karaktärspelare som varit en stor del i IFK Kristianstad framgångar de senaste åren.

-Vi har gemensamt kommit överens om att gå skilda vägar. Vi har under en tid fört diskussioner om olika alternativ och när nu Viktor hittade en lösning med Lugi blev det perfekt för både honom och Lugi. Viktor har under sin tid hos oss haft en proffsig attityd och varit väldigt nyttig. Hans riv och slit har bidragit med många poäng. Vi önskar Viktor all lycka och framgång i sin nya omgivning, säger Sportchefen Jesper Larsson.

Under sina säsonger i klubben har kantspelaren varit med och vunnit dubbla SM-guld och spelat i världens största klubblagsturnering, Champions League.

-Jag är jätteglad för min tid i IFK Kristianstad, under mina fyra år i klubben har jag fått uppleva väldigt mycket och är väldigt tacksam för alla finna minnen, avslutar Viktor.

Vi önskar Viktor stort lycka till i sin nya klubb!

Viktor Hallen

Ålder: 26 år
Längd: 189 cm
Vikt: 88 kg
Född: 1994-02-01
Högerhänt
Position: Vänstersexa
Födelseort: Stockholm
Moderdubb: Sannadals SK
Tidigare klubbar: Sannadals SK, HK Drott

Till nyhetsarkivet