Sveriges häftigaste handbollsklubb

Över 1600 biljetter sålda till lördagens livesändning

2020-06-08

I fredags lanserade vi IFK Pay&Play där vi har som ambition att sätta ett nytt publikrekord. Vi kan berätta att vi kommit en bra bit på vägen då vi hittills har sålt 1600 biljetter till matchen som visas på lördag.

På lördag kommer vi att se tillbaka på den andra semifinalen mot Guif från 2012 – en match som hade allt. Lördagens livesändning blir vårt sätt att rama in säsongen 2019/2020. Ljubomir Vranjes Björn Sätherström, Hans Banke med gäster ramar in säsongen, blickar framåt och snackar upp rysarmatchen från 2012 som kommer att visas under vår sändning.

För att få tillgång till sändningen väljer du ett av tre paket:
GRUNDPAKETET: 50.-
Enkelbiljett till matchen.

FAMILJEPAKETET: 200.-
Om ni är två personer eller flera som ska se livesändningen.

GULDPAKETET: 1.000.-
Paketet för dig som vill stötta föreningen extra i dessa svåra tider. De 100 första som köper Guldpaketet får en unik IFK-klocka. (värde 750 kr).
Köp ditt paket här >>

Matchen kommer att sändas på samma sida där man köper biljett. Sändningen startar på lördag (13/6) klockan 19:00.

Förhoppningen med lördagens livesändning är att sälja över 5221 fiktiva biljetter, lyckas vi med att slå rekord kommer alla som köpt ett streamingpaket att få en unik pin som visar att man var med och slog publikrekordet, dessutom kommer Ljubomir Vranjes att skänka 100 handbollar till skolorna i Kristianstad Kommun.

Missa inte lördagens supersändning, köp din biljett här>>

Till nyhetsarkivet