Sveriges häftigaste handbollsklubb

Förutsättningar inför kvällens semifinal

2020-06-13

Supertudion i Kristianstad Arena är färdigbyggd, nu laddar vi för kvällens sändning. Undvik köer - köp din biljett i tid.

Ikväll klockan 19:00 rundar vi av säsongen genom IFK Pay & Play. En livesändning där Ljubomir Vranjes, Björn Sätherström, Hans Banke och Mikael Kik ska runda av säsongen 2019/2020 och blicka framåt. Dessutom kommer studion gästas av IFK-profiler från åren. Och givetvis ska vi återigen uppleva rysarsemifinalen mot Guif från 2012.
Köp din biljett här

Läget inför den andra semifinalen.

Ikväll ska vi se tillbaka på den andra semifinalen från 2012. IFK Kristianstad hade slutat på sjätteplats i tabellen och efter att slagit ut Alingsås HK i tre raka matcher nu väntade Eskilstuna Guif i semifinal. Guif som vann grundserien , de stora stjärna i denna trupp är Mathias Zachrisson, Tobias Aren, Daniel Pettersson, Mathias Tholin och Helge Freiman.

Den första semifinalen var en jämn historia som Guif vann efter att avgjort i slutet på den matchen. Därmed hade Guif 1-0 i matcher inför kvällens semi.

Det var heta känslor inför denna match. Claus Kjeldgaard fick tre matchers avstängning efter att ha sänkt Zachrisson i den första matchen, och även ”Zache” missade denna match pågrund av sin skada.

Kristianstad Arena var utsåld och folk hade köat länge för att få tag på biljett då slutspelet inte ingick i några säsongskort. Ljudnivån i Arenan var så där galen som den bara kan vara i Kristianstad Arena. Matchen kom att bli en rysare – minns tillbaka och njut.

Se matchen

För att få tillgång till superstudion väljer du ett av tre paket:
GRUNDPAKETET: 50.-
Enkelbiljett till matchen.
FAMILJEPAKETET: 200.-
Om ni är två personer eller flera som ska se livesändningen.
GULDPAKETET: 1.000.-
Paketet för dig som vill stötta föreningen extra i dessa svåra tider. De 100 första som köper Guldpaketet får en unik IFK-klocka (värde 750 kr). Säljer vi fler än hundra slänger vi in 60 häftiga och unika powerbanks till dig som köper Guldpaketet .

På sidan där du köper biljetten är även där livesändning kommer att visas.
Köp din biljett här

Se matchen i efterhand.

Om du inte har möjlighet att se matchen live ikväll kommer sändningen att ligga kvar i 6 månader så att du kan se alltihop i efterhand.

HYLLA HJÄLTARNA INOM VÅRD OCH OMSORG

Du som köper livesändningen bidrar även till att hylla våra hjältar inom vård och omsorg. En dag är det vi som tar på oss uniformen och för att hylla alla de som kämpar under denna pandemi kommer vi att bjuda alla som jobbar inom vård och omsorg på gratis entré på särskild plats i Arenan. Då kan vi alla orangea hjärtan hylla dessa hjältar.

Vinn fina priser

För varje biljett du köper får du en lott. Då är du med i ett superlotteri där du har chansen att vinna en mängd olika exklusiva priser. Vinnarna kommer att presenteras under livesändningen.

  • En person vinner en exklusiv VIP-loge under en IFK-match med plats för 14 personer inklusive buffé.
  • 50 personer vinner en VIP-middag uppe i Stjärnrestaurangen tillsammans med IFK:s A-lag efter en av säsongens hemmamatcher.
  • 4 svarta Champions League tröjor lottas ut till lyckliga vinnare.
  • 2st biljetter till Final Four 2021.

Auktion

Under sändingen kommer vi att auktioner ut en Guldboll från Handbolls-EM 2002, signerad av samtliga guldmedaljörer i spelartruppen auktioneras ut.

Sändningen möjliggörs av våra samarbetspartners:
ICA Maxi Kristianstad, Neab, C4 Energi, Sparbanken Skåne och Kristianstadsbladet.

Till nyhetsarkivet