Sveriges häftigaste handbollsklubb

Tack för möjligheten!

2020-06-15

Stort tack till alla er som köpte biljett till lördagens sändning där vi rundade av säsongen och såg den andra semifinalen från 2012.

I veckas tid tid pågick kampanjen Pay & Play där vi hade som ambition att sätta ett nytt rekord, tyvärr nådde vi inte hela vägen.

Vi kom upp i 4 247 tittare. Siffran är baserat på att varje grundpaket räknades som en åskådare, familjepaket fyra åskådare och guldpaket 20 åskådare. Dock finns sändningen kvar i ytterliggare sex månader så det finns fortfarande möjlighet för dig som missat vår sändning att se den i efterhand – så den faktiska siffran kommer att bli högre.

Tyvärr medförde det höga trycket på att logga in och sätta igång sändningen gjorde att vissa tittare hade problem till en början. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att det löste sig för alla som skulle följa vår sändning.

Förutom studion som byggts upp i Arenan visades en repris av SM-semifinal 2 mot Eskilstuna Guif från 2012. Bland gästerna i sändningen fanns Ljubomir Vranjes, Björn Sätherström, Johan Jepson, dåvarande Guif-tränaren Kristján Andrésson, Helge Freiman, Henrik Nordlander, Markus Olsson, Christian Sandberg och busschauffören Roger ”Kagan” Börjesson.

Under sändningen bidrog våra orangea supportrar och företagare genom att köpa virtuell mat/dryck och deltog i vår företagskamp. Ert fantastiska stöd har inbringat runt 250 000 kronor till vår förening. Vi är otroligt ödmjuka och tacksamma för att ni ställer upp för klubben, tack till er alla. Trots uteblivit rekord känner vi en stor stolthet.

Stort tack för möjligheten!

Auktionen för Guldbollen stänger på onsdag

Under sändningen startade även auktionen på en guldboll från Handbolls-Em 2002, signerad av samtliga guldmedaljörer i spelartruppen.
Denna auktion avslutas på onsdag klockan 20:00
Auktionen hittar du här

Till nyhetsarkivet