Sveriges häftigaste handbollsklubb

Matchen mot Vinslöv sänds via Kristianstadsbladet

2020-08-10

Nedräkningen inför den stundande säsongen är i full gång. På tisdag klockan 19:00 spelar IFK Kristianstad säsongens första träningsmatch mot Vinslövs HK. Matchen kommer att livesändas via Kristianstadsbladet.se

Vårt herrlag och just nu uppe i en tuff försäsongsträning och äntligen är det dags för träningsmatcherna att ta vid.

Kristianstadsbladet och IFK Kristianstad har gjort en överenskommelse som innebär att Bladetsporten sänder A-lagets träningsmatcher på webben.

Först ut är mötet med allsvenska nykomlingen Vinslövs HK på tisdag. För tidningens prenumeranter är matchen gratis - övriga kan köpa den för 99 kronor. Intäkterna från sändningen går oavkortat till IFK Kristianstad, även om du är prenumerant på Kristianstadsbladet kan du stötta klubben genom att köpa matchen.

Första matchen sedan i mars

Det har varit en lång tid utan handboll för våra supportrar. Fredagen den 13 mars spelade killarna match senast och nu är det äntligen dags igen! Mot Vinslöv blir det första gången för de nya och nygamla spelarna: Espen Christensen, Emil Frend Öfors, Gustaf Banke, Johan Nilsson och Markus Olsson att få visa upp sig i Kristianstadströjan.

Tisdagen den 18 augusti åker IFK till Laholm för att möta IK Sävehof. Även den träningsmatchen kommer Bladetsporten att sända – och med samma premisser som inför mötet med Vinslöv. Gratis för prenumeranter och 99 kronor för dig som vill köpa matchen och samtidigt stötta klubben.

Ett stort tack till Kristianstadsbladet som skapat denna möjligheten.

Till nyhetsarkivet