Sveriges häftigaste handbollsklubb

#viställerupp-matchen 2021

2021-02-11

Barn och ungdomars hälsa är en stor samhällsutmaning - nu behöver vi ditt stöd
Pandemin har slagit hårt mot idrotten, inte minst mot våra barn och ungdomar. Många av har fått sina träningar, cuper och matcher inställda. Konsekvensen har blivit att många inte rör på sig tillräckligt mycket. Risken är också överhängande att en del inte kommer tillbaka till idrotten. Detta kan få förödande konsekvenser för den enskilda individen och samhället i stort.

Behovet av rörelse för barn och unga är större än någonsin tidigare. Därför kommer handbollsklubbarna i SHE och Handbollsligan att kraftsamla för att samla in pengar till sina verksamheter för barn och unga och viktigast. av allt, sprida budskapet om vikten av rörelse.

Bli en #viställerupp-hjälte

I dessa tider behöver vi alla hjälpas åt. Klubbarna i SHE och Handbollsligan arbetar hårdare än någonsin med att engagera och aktivera våra barn och ungdomar. Vi ställer upp på att sätta barn och ungdomar i rörelse. Och vi behöver ditt stöd.

Den 19 februari möter vi IFK Ystad i årets #viställerupp-match. Om du har möjlighet, var med och bidra genom att bli en viställerupp-hjälte. Du blir en hjälte genom att köpa biljett till årets #viställerupp-match.

Samtliga intäkter från denna match går till föreningens arbete för våra barn och ungdomar samt till vårt arbete med IFK i samhället.

En biljett kostar 100 kronor och det går utmärkt att köpa flera biljetter för er som har den möjligheten. Alla som köper biljetter har dessutom möjlighet att vinna fina priser.

Såhär blir du en #viställerupp-hjälte:

  1. Genom att Swisha 100 kr till 123 120 52 77, köper du en digital biljett till #viställerupp-matchen den 19 februari. Märk din betalning med #viställerupp-matchen. (vänligen notera att biljetten inte medger inträde till matchen)
  2. Ladda ner Acitve Quiz-appen.
  3. Ange IFKKRISTIANSTAD som Quiz-ID i Appen. Gå minst en 1 km och svara på frågorna under promenaden.

Alla som köpt biljett och svarat på frågorna i Appen har möjlighet att vinna fina priser från IFK Kristianstad och C More.

Om #viställerupp

Under parollen #viställerupp bedriver alla klubbarna i SHE och Handbollsligan olika verksamheter och projekt för att sätta fler barn i rörelse. Förutom en ofta omfattande barn- och ungdomsverksamhet bedriver många klubbar skolaktiviteter för att sätta fler barn i rörelse, handboll för nyanlända och aktiviteter för barn och unga med funktionsvariationer.

Samarbetspartners till #viställerupp-matchen

Atea Sverige AB NCC Grant Thornton
C4 Energi PWC Enkla Elbolaget
Handelsbanken Rörfirman i Kristianstad Hemfosa Fastigheter
Hulthén Försäljning AB Cederblads Revisionsbyrå Invectus
Länsförsäkringar Wallgårds Färg & Tapeter Wikan Personal
Kvarnen Matfabrik Rinkaby Rör Smekab Citylife
ICA MAXI Kristianstad Skyltforum Waypoint
Tinia AB Peter Olofsson Advokatbyrå Inge Bodelsson
Fastighetsbyrån Kristianstad NEAB, Nordanå Elektriska AB Hornbach Byggmarknad AB
Sparbanken Syd Mio Kristianstadsbladet
Sparbanken Skåne Fieldwood Travel Rörtjänst i Fälkinge
Till nyhetsarkivet