Sveriges häftigaste handbollsklubb

Digital avslutning med IFK Kristianstad

2021-05-12

Tisdagen den 1 juni bjuder IFK Kristianstad in våra säsongskortinnehavare och samarbetspartners till en digital avslutning. Under lunchen ska säsongen summeras, vi ska blicka framåt och vi får besök av IFK Kristianstad blivande huvudtränare, Jonas Wille.

Har du inte fått någon inbjudan?

I måndags skickade vi ut inbjudan till vår digitala avslutning till samarbetspartners och privatpersoner som haft säsongskort under säsongen 20/21. Tyvärr har vi haft tekniska problem som medfört att alla inte fått detta mail.

Är du partner eller haft säsongskort under säsongen men inte fått detta mail, maila oss till info@ifkkristianstad.se så ska vi hjälpa dig.

Agenda

  • Anders Chrintz (ordförande) kommer att berätta om säsongen, dess utmaningar samt informera om det ekonomiska läget i föreningen.
  • Jesper Larsson (Sportchef) summerar säsongen och delar med sig av sina tankar inför framtiden.
  • Anna Olsson och Mattias Johansson redogör för hur säsongen sett ut för våra ungdomar och hur pandemin medfört att ungdomsverksamheten fått ställas om.
  • Vi får besök av vår blivande huvudtränare, Jonas Wille.

Praktiskt info

Plats: Digitalt (via Teams)
Datum: Tisdag 1 juni
Tid: 12:00-13:00
Sista anmälningsdatum: 27 maj, kl 15:00
För vem: Säsongskortsinnehavare och samarbetspartners
Övrigt: För att det digitala mötet ska fungera kommer vi att stänga av allas kameror samt mikrofoner. Det går bra att skriva in dina frågor via chatten.

Är det något du undrar över, kontakta gärna oss:

Rickard Karström Sebastian Rosenberg
Säljare Marknadskoordinator
Rille@ifkkristianstad.se sebastian@ifkkristianstad.se
0706-36 87 82 0768-506651
Till nyhetsarkivet