Sveriges häftigaste handbollsklubb

Ny huvudpartner – största partnersamarbetet i klubbens historia

2021-05-31

Det är mycket som händer inför säsongen 2021/2022. En av de mest spännande nyheterna är att vi välkomnar Craft som ny huvudpartner till IFK Kristianstad. Avtalet sträcker sig över fem år med och är det största samarbetsavtalet i IFK Kristianstads historia

Craft är ett sportvarumärke som utvecklar, designar tävlingsdräkter och träningskläder av yppersta teknologiska kvalité.

Craft kommer till den kommande säsongen att vara ny leverantör av matchställ och träningskläder till hela föreningen. Det innebär att likt de svenska handbollslandslagen kommer IFK Kristianstads samtliga lag att spela och träna i Crafts kläder.

–Det har varit en lång process där vi fört en dialog med flera olika aktörer, vi fick en god relation med Craft vars ambitioner och värdegrunder speglar vår verksamhet. Därför känns det fantastiskt kul att teckna detta avtal. För föreningen innebär det att vi kommer att jobba med en seriös aktör som har en bra organisation med en hög leveranskvalitét. Craft har gjort ett väldigt bra intryck på oss under den här processen och vi känner oss trygga att det här avtalet kommer att bli positivt för både klubben och Craft, säger IFK Kristianstads Sportchef Jesper Larsson och fortsätter:

-Med Craft får vi en långsiktig och viktig partner för oss, vi är förväntansfulla och spända på vad samarbetet kan bringa i fortsättningen.

Nya matchtröjor

Det nya avtalet innebär att vi till hösten kommer att få se nya matchtröjor, hur de kommer att se ut är fortfarande hemligt. Det enda vi kan avslöja är att matchtröjorna kommer fortsätta att vara brandgula…

Mer info om samarbetet kommer längre fram.

Till nyhetsarkivet