Sveriges häftigaste handbollsklubb

Insamling till Mustaschkampen

2021-11-19

Vi fortsätter vår insamling till Mustaschkampen och forskningen om prostatacancer. Genom att medverka i IFK:s Mustaschkamp hjälper du till att uppmärksamma och samla in pengar till forskning kring prostatacancer. Visste du att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform?

Varje år får 10 000 män diagnosen prostatacancer. Mer forskning räddar liv och varje gåva gör skillnad.
Det är därför IFK Kristianstad med stolthet stödjer mustaschkampen 2021.

Insamlingen pågår för fullt och har idag inbringat runt 16 000 kronor. Målet för denna månad är 50 000kr, så vi har en bit kvar om vi ska nå vår målsättning.
Till dessa 16 000 kronor tillkommer även 20 kronor för varje biljett som såldes till kvartsfinalen mot OV Helsingborg i ATG Svenska Cupen.

Här kan du bidra till vår insamling
Tack för alla bidrag och för att ni är med i kampen mot prostatacancer.

Buda hem en signerad matchtröja

Nu har du chansen att buda hem en signerad matchtröja från Craft. Tröjan är i storlek XL och är signerad av samtliga spelare i herrlaget.
Den 30 november avslutas auktionen, efter avslutad budgivning kommer vi att kontakta vinnaren. Auktion genomförs i samarbete med vår partner starpix.se
Till auktionen

Vad är Mustaschkampen?

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa. Humor och allvar blandas för att uppmärksamma och informera. Att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och att en tidig upptäckt räddar liv vill Mustaschkampen ska bli allmänt känt. Mustaschen är kampanjens signum.
Att kampanjen går för högtryck under hösten är ingen slump: kampanjen har sin höjdpunkt i november med extra fokus kring Fars dag. Pappor runt om i landet ska firas samtidigt som dagen också ska bli en dag att förknippa med mäns hälsa.

Arbetet med Mustaschkampen är en av aktiviteterna vi gör inom ramen för IFK i Samhället.

Till nyhetsarkivet