Sveriges häftigaste handbollsklubb

Julklappshjälpen 2021- tag med en julklapp till matchen

2021-12-03

Måndagen den 13 december spelar IFK Kristianstad hemma mot HK Malmö, då har alla som besöker Kristianstad Arena möjlighet att skänka en julklapp, och bidra till att fler barn och vuxna får en julklapp till jul.

Var med och bidra

En del barn får inte någon julklapp på julafton, därför vill tillsammans med Julhjälpen i Kristianstad samla in julklappar och ge till de som annars inte får någon. Vill man vara med och skänka kan man ta med sig en julklapp och lämna den i vår monter på entrétorget. Första insamlingen arrangades i samband med matchen mot Guif, glömde du bort det då finns det en andra chans mot HK Malmö den 13 december.

Julklapparna kommer sedan med hjälp av Julhjälpen Kristianstad delas ut till till Barnavdelningen på CSK, hemlösa, Kvinnojouren och behövande familjer.

Har du inte möjlighet att komma på någon av matcherna har du ändå möjlighet att komma till vårt kansli och skänka en julklapp. Vi har öppet måndag till fredag 08:30-16:00

För företag som vill skänka större volymer julklappar, välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Kontakta Rille 0706-368782 eller Per-Håkan 0706-185663.

Så här såg det ut 2019

Julklappsinsamlingen är ett bevis på att vi tillsammans kan göra skillnad för många i regionen, att samverkan mellan publik, partners och föreningen ger en stor effekt.

Vad kan man skänka?

Vi ser helst att det ej är begagnade julklappar som skänks. Julhjälpen samlar in begagnade gåvor resten av året och därför vill vi kunna skänka något nytt på julen. Vi tar gärna emot: Pyssel & målarartiklar, leksaker & gosedjur, hygienprodukter, godis (utan nötter), pussel & spel, vinterkläder eller en bra bok. Paketen ska helst vara inslagna och märkta med vilken ålder, kön samt innehåll i paketet.

Vi hoppas att både företag och supportrar sluter upp och gör en gemensam insats.
Efter insamlingen kommer vi att redovisa hur många julklappar vi samlat in.
Tillsammans gör vi skillnad!

#ifkisamhället
#viställerupp

Till nyhetsarkivet