Sveriges häftigaste handbollsklubb

Stort tack till alla er som bidrog till vår Julklappsinsamling

2021-12-27

Julen är en fantastisk tid för både vuxna och barn. En tid fylld av glädje, omtanke och julklappar - för de flesta, men inte för alla. Därför ville IFK Kristianstad göra en insats och försöka göra den här julen till en bättre.

Tillsammans med Julhjälpen Kristianstad samlade vi in paket inför matcherna mot Eskilstuna Guif och HK Malmö. Dessvärre fick hemmamatchen mot HK Malmö ställas in med kort varsel på grund av Covid-19. Därmed fanns det bara ett tillfälle då vår publik hade möjlighet att ta med sig julklappar till matchen.

Trots detta bidrog våra supportrar och samarbetspartners med över 500 julklappar som nu delats ut till personer som annars inte skulle få någon.

Julhjälpen Kristianstad som vi samarbetar informerade att Julen 2021 har tyvärr varit otroligt tuff för många, kanske det tuffaste året sedan Julhjälpen startade sitt arbete. Därför är vi och Julhjälpen Kristianstad extremt tacksamma. Stort tack till alla er som bidragit till att någon annan fått en bättre jul.

Julklappsinsamlingen är ett bevis på att vi tillsammans kan göra skillnad för många i vår region, samverkan mellan publik, partners och föreningen ger en stor effekt. Tillsammans gör vi Kristianstad starkare.

Till nyhetsarkivet