Sveriges häftigaste handbollsklubb

Äntligen slutspel! Publikinformation inför kvartsfinal 1

2022-03-23

Endast en match återstår av grundserien innan det äntligen är dags för slutspel, säsongens stora höjdpunkt! För första gången sedan 2019 väntar äntligen ett slutspel med publik på läktaren och det ska synas!

IFK Kristianstad vill bjuda Kristianstadsborna på en riktigt handbollsfest och med hjälp av nio samarbetspartners bjuder vi på entrén i den första kvartsfinalen.

Vi har en ambition och en dröm att återigen ha en fullsatt och kokande inramning i Kristianstad Arena när säsongen ska avgöras. Kristianstad är värda en riktig slutspelsfest.

Redan innan den sista matchen mot IK Sävehof står det klart IFK blir antingen tvåa eller trea i Handbollsligan. Det innebär att vi har hemmaplansfördel i kvartsfinal.

Onsdagen den 30 mars klockan 19:00 spelas kvartsfinal 1:5 i Kristianstad Arena. Datum för kvartsfinal 3 är ej spikat (beror på motstånd tillgänglighet till Arena, tv etc)

Uthämtning av biljetter

Biljetter till kvartsfinalen hämtas ut hos våra samarbetspartners ICA Maxi Kristianstad (förbutiken), Stora Coop Härlöv (förbutiken) och hos Wallgårds Färg. Biljetterna till kvart 1:5 kan hämtas från och med onsdag (23/3) klockan 09:00
Torsdagen den 24/3 kommer vi att ha öppet i biljettluckan i Kristianstad Arena från 16:30 till 18:30.

Alla säsongs- och kamratkort gäller för samtliga kvartsfinaler och eventuella semifinaler.

Våra partners bjuder på handbollsfesten

Nio av våra samarbetspartners ställer upp och möjliggör det för oss att bjuda Kristianstad på handbollsfesten.

Följande företag bjuder dig på entrén:

ICA Maxi Kristianstad Djurröds Entreprenad Enkla Elbolaget
Kristianstad Arena Wikan Personal Coop
Wallgårds Färg Sparbanken Skåne C4 Energi

Välkomna till handbollsfesten i Kristianstad Arena!

Till nyhetsarkivet