Sveriges häftigaste handbollsklubb

Dags för finalspel i USM

2022-05-05

IFK Kristianstad representeras i finalspelet i Uppsala av P18.

Kommande helg reser IFK Kristianstads herrjuniorer till finalsteget i USM. Finalspelet spelas i Uppsala och det är åtta lag som gör upp om medaljerna i P18 klassen.

IF Kristianstad har lottats i samma grupp som Önnereds HK, Ystads IF och Tyresö Handboll. I den andra gruppen spelar Hammarby IF, Lödde Vikings, HK Aranäs och LUGI. Matcherna i gruppspelet spelas fredag och lördag och på söndag möts gruppettorna och grupptvåorna i semifinal. Når man inte dit spelar man placeringsmatch på söndagen.

I laget finns bland annat Isak Larsson, Albin Leyman, Liam Kjellman, Herman Josefsson, Isaac Biel-Nilsen och Hugo Rydberg som samtliga presenterat sig i Arenan under den gångna säsongen. Många har också gjort stora framsteg i division 1. Laget består till största delen av killar födda 2003/2004.

Våra unga killar har under säsongen gjort bra resultat och bra prestationer i USM så det skall bli spännande att se vad de kan åstadkomma i Uppsala. Får grabbarna en bra start på helgen och kan hitta rätt nivå kan de verkligen blanda sig i spelet om medaljerna. Vi håller tummarna!

Följ killarna via Solidsport

För er som vill se matcherna live, streams matcherna via Solidsport.
Se matcherna via denna länk.

Program:

Fredag 6/5 kl.14:45 IF Kristianstad - Önnereds HK
Lördag 7/5 kl.10:00 Ystads IF - IF Kristianstad
Lördag 7/5 kl.16:00 IF Kristianstad - Tyresö Handboll

För vidare program under söndagen finns det här.

Vill man följa Livescore följer man denna länk:
https://handballstats.se/SRScoreboard/default.aspx

Till nyhetsarkivet