Sveriges häftigaste handbollsklubb

Pillan till 2025!

2022-12-02

Vår kämpe Philip Henningsson har förlängt sitt avtal med IFK Kristianstad till och med 2025. Pillan som kom till oss 2016 har varit med om både toppar och dalar under sin karriär och när han kom tillbaka från proffsäventyret i Wetzlar inför förra säsongen gjorde han det med mycket hjärta.
Stian Tönnesen säger så här om Philip:
”Att Philip stannar är viktigt för oss. Han har egenskaper som få andra, även om han inte öser in mål. Hans försvars- och kontringsspel håller riktigt hög klass och det kommer vi att utnyttja ännu mer i framtiden, sen kommer han säkert att spela mer i det uppställda anfallsspelet också”
Philip Henningsson om förlängningen:
”Det här är bästa stället för mig att vara på och jag trivs extremt bra så det fanns aldrig några tvivel. Vi har en bra grupp med jättebra stämning och vi vill visa alla vad vi kan.
Jesper Larsson:
”Philip är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Att vi får behålla honom är vi väldigt glada över, för Philip är mer än bara en duktig handbollsspelare. Med sin attityd till träning visar han dag för dag vägen inte bara för nya spelare utan han går i bräschen för alla. Han vet vad föreningen vill och förkroppsligar det.”

Till nyhetsarkivet