Sveriges häftigaste handbollsklubb

Högt biljettryck inför lördagens match

2023-10-12

Bortasektionen L1/L2 slutsåld Karlskronasupportrar hänvisas till L4, L5 och B5

Lördagsmatch i Arenan
Vinst i lördags mot den ena nykomlingen i Handbollsligan, Amo HK, och nu väntar match mot den andra nykomligen HF Karlskrona. Varje poäng ger ett lyft i den jämna tabellen, och vi vill så klart upp i toppen av tabellen.

Det är högttryck på biljettförsäljningen, för dig som vill försäkra dig om en plats på nedra etage är det hög tid att boka din biljett. https://ifkkristianstad.ebiljett.nu/Tickets/Choose/880?S=0

Även sektionen för bortasupportrarna är slutsåld och vi hänvisar nu till sektionerna i närheten L4, L5 och B5.

Dubbelarrangemang
Lördagens match är ett dubbelarrangemang där IFK:s damer spelar i A-hallen kl 14.00 mot HIF Karlskrona. Biljett eller säsongskort för herrarnas match gäller även som entré till dammatchen.

Oktoberfest
Arenan öppnar 14.30 och på entrétorget är det Oktoberfest med Schnitzel, Okotober öl och DJ Gurra på scen. Förbokning av bord krävs maila info@kristianstadarena.se

Södra Kurvan i Södrabaren
I södrabaren spelar trubaduren Matte innan match. Det finns fortfarande platser kvar på ståplatssektionen. Pris 110:-

HF Karlskrona
Fyra spelare i Karlskrona ligger oss extra varmt om det brandgula hjärtat, Ólafur Guðmundsson som är tillbaka i svensk handboll, Isak Larsson som är utlånad från IFK och Anton Persson med många matcher i IFK och som var med och tog SM-guld med IFK 2018. Anton Persson på vänstersex har även han förflutet i IFK. Även högersexan Karl Jönsson har en IFK-koppling då pappan heter Mattias med många matcher och mål i IFK på kontot.

HF Karlskrona är ett lag vi mött flertalet gånger under åren, då hette de Hästö IF eller HIF Karlskrona. Deras första besök i Kristianstad var i Sporthallen 1961.

IFK Kristianstad
IFK är laddade för derbyt och Stian hoppas att både Anton Halén och Matias Helt Jepsen kan vara redo för spel efter skadorna. Det kommer dock att avgöras efter fredagens träning.

Till nyhetsarkivet