Sveriges häftigaste handbollsklubb

Ny match i handbollsligan! Inför HK Aranäs Borta.

2023-12-18

Nya tag i Handbollsligan! Som alla märkt är vi inne i ovanligt lång svacka. Nu senast en tung, tung uddamålsförlust mot Guif. Nu väntar en ny bortamatch, denna gång mot HK Aranäs i Kungsbacka.

Men vi har varit med om detta förut, och ännu längre och djupare svackor. Men alla gånger har vi tagit oss tillbaka, och det kommer vi att göra även denna gång! Vi tackar för ert stöd och engagemang, och vi kommer fortsatt att behöva ha Nr 8 i ryggen för att klättra uppåt i tabellen i vinter och vår. Det är för er som IFK finns och verkar.

HK Aranäs
Måndagens motståndare är ett relativt nytt lag i IFK-historiken, men sedan våra första möten 2004 har vi nu möts 33 gånger så det är ett välbekant lag. Vi har vunnit de flesta av mötena, såväl hemma som borta, även om vi sprungit på några rejäla minor mellan varven. Kungsbacka Sporthall är en ny arena (2001) och där har vi enbart IFK-segrar.

Aranäs är ett av fem lag som har lag både i herrarnas och damernas Handbollsliga (tillsammans med LUGI HF, Önnereds HK, IK Sävehof och IF Hallby HK). Herrarna har det tungt, med blott tre inspelade poäng och sist i tabellen. Men de tog faktiskt poäng i sin senaste match, borta mot Hallby där vi förlorade seriepremiären. Så vi kan absolut inte ta ut någon seger i förskott.

HK Aranäs är Anton Hallbergs moderklubb, och de tränas av hans pappa Jerry Hallbäck.

Se matchen
Om ni vill stötta oss på plats kan ni köpa biljett via Aranäs biljettsida.

Matchen sänds på Handbollsligan.live.

Nästa match
Nästa hemmamatch är dan före dan före dopparedan, när Lugi kommer på besök fredag 22/12. Så planera in en andningspaus i julstöket och julklappshandlandet med en fredagsfest i Arenan. Biljett köps via våra samarbetspartners ICA Maxi och Coop City, via vår biljettsida Klicka här eller på plats i Arenan.

Till nyhetsarkivet