Sveriges häftigaste handbollsklubb

Hemvändarmatch när Lugi HF kommer på besök i Kristianstad Arena!

2023-12-19

Den 22/12 kl. 19:00 är det dags för årets sista hemmamatch innan jul och nyår! Ta med nära och kära som är hemma över helgerna och låt oss gemensamt stötta våra grabbar till seger!

Det brandgula hjärtat samlas för att ge IFK sitt fulla stöd i denna viktiga match. Efter en tuff höstsäsong är det nu dags att enas och ge vårt lag den brinnande energi som krävs för att återta segerkänslan. Kom och bli en del av denna speciella kväll fylld med hemkomstens magi! Upplev en fantastisk handbollsfest tillsammans med vänner och familj! Låt oss göra denna match till ett minnesvärt ögonblick när Lugi kommer på besök i vår sista hemmamatch innan EM-uppehållet i januari.

Lugi HF
Lugi ligger på plats 12 på kvalplats med åtta inspelade poäng. Vårt senaste möte var nere i Lund i oktober, och slutade med brandgul seger 33-28.

I LUGI HFs trupp hittar vi 18-årige mittnian Axel Månsson, son till Ola Månsson med förflutet som både spelare och assisterande tränare i IFK. Laget leds av Nemanja Milošević, välbekant för IFK-publiken med åtta år som spelare i H 43 cLund, och sedan åtta år som spelare i LUGI HF. I IFK har vi Hampus Henningsson som tidigare spelat i LUGI.

Det är inte femtioelfte gången som LUGI gästar Kristianstad, men nära på för det är femtioåttonde gången de vinröda är på besök. Vägsträckan är den samma sedan första besöket 1941, men vägnumret har ändrats några gånger: Riksfyran, Riksväg 15, E66 och E22.

Vad gäller Arenan så blir detta match nummer 328 i vårt kära Colosseum.

Händer i Arenan
17.00 Dörrarna öppnas till Arenan. Barer, kiosker och restauranger öppnar.
19.00 Avkast

Bord i restauranger bokas på info@ifkkristianstad.se

Fredag är halsdukens dag, det firar vi med ett erbjudande på en IFK-halsduk, 199 kr (ord. 249 kr).

Köp din julklapp hos IFK Kristianstad
Nu kan du köpa 5 biljetter till valfria matcher i Handbollsligan 2024 och ge bort i Julklapp. När du köpt potten så får du tillgång till dina 5 biljetter i en pott som du sedan kan utnyttja på någon av matcherna 2024 i grundserien i handbollsligan. Du behöver inte använda alla biljetterna till samma match utan kan dela upp på de olika matcherna. Här köper du julklappen.

Se matchen
Biljetter köper ni enklast via vår biljettsida, eller hos våra samarbetspartners ICA MAxi och Coop City, men det går även att lösa på plats.

Matchen sänds på Handbollsligan.live och det går även att följa den via livescore på profixio.se.

Ta linje 84 till matchen, ange din från-hållplats och till Kristianstad Arena.

Väskförbud
Med anledning av den förhöjda terrorhotnivån i Sverige har Polismyndigheten infört ett totalförbud mot väskor på samtliga större evenemang i Sverige. Det utskick vi tidigare gjort att det är okej att ha med en mindre handväska gäller inte. Undantag finns för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in i arenan på matchen. Tänk på att komma i tid och vara förberedd på visitation.

Till nyhetsarkivet