Sveriges häftigaste handbollsklubb

Årets sista match

2023-12-29

Önnered, igen För fjärde gången samma höst ska vi möta Önnereds HK. Efter hemmamötet i serien och dubbelmötet i cupen återstår nu bortamötet i serien. På de tre matcherna hittills har vi 1 poäng (oavgjort hemma) så nu är det dags för en seger mot Önnered.

Önnereds HK
Önnered har dalat i tabellen och ligger nu på plats nio, utanför slutspel med 13 poäng. IFK är i skrivande stund sexa med 15 poäng. Två poäng med på bussen hem och vi klättrar uppåt i tabellen, men stannar de i Göteborg är det Önnered som klättrar uppåt.

Efter tre matcher den här säsongen behöver motståndarna ingen närmare presentation, och att vi i Önnered hittar Alfred Ehn och William Bengtsson har ni ju full koll på.

Det blir IFKs 22:a bortamatch mot ÖHK, varav den 21:a i ÖHK-hallen. En av matcherna (2013) var i saliga Lisebergshallen. Det är för övrigt IFKs seriematch nummer 2000 sedan 1933.

Se matchen
Vill du stötta IFK på plats köper du biljett på plats i hallen.

Väljer du att stötta från TV-soffan sänds matchen på Handbollsligan.live.

Nästa match
Nu väntar en månads uppehåll för handbolls-EM. Nästa match blir Amo HK som kommer på besök onsdag 31 januari. Redan nu kan ni köpa biljett till den, och övriga hemmamatcher i serien, på vår biljettsida.

Till nyhetsarkivet