Sveriges häftigaste handbollsklubb

Seger mot OV Helsingborg

IFK Kristianstad tog sin tionde raka seger i Handbollsligan eftet att besegrat OV Helsingborg med 22- 30. På lördag är det dags för ett nytt Skånederby, då tar vi emot Ystads IF i Kristianstad Arena.
Redan från start visar IFK Kristianstad vilket som är det bättre laget. Ola väljer att starta med en annorlunda uppställning jämfört med de senaste matcherna. Helge Freiman som mittnia, Gunnar Steinn Jonsson som vänsternia och Tim Sörensen på högernio. På kanterna fick Johannes Larsson och Anton Persson spela samt Leo Larsson i målet.

Stig Tore Moen gjorde comeback efter en tids frånvaro och gjorde 9 mål. För sin insats fick han priset som matchens spelare

Kristianstad leder från start till mål. Efter 14 minuter leder IFK med 8-2 och sedan var Kristianstads seger aldrig hotad. I halvtid leder IFK 18-12 och efter 4 snabba mål i inleddningen kunde de brandgula mer eller mindre spela av matchen.

Ola Lindgren valde idag att vila Albin Lagergren, Viktor Hallén och Philip Henningsson. I deras frånvaro var det flera andra som klev fram, framförallt de yngre spelarna.

På lördag väntar veckans andra Skånederby, kl 18 tar vi emot Ystads IF i Kristianstad Arena.
Till sist, ett stort tack tll alla tillresta supportrar.

Höjdpunkter från matchen