Tung match både fysiskt och psykiskt uppe i Stockholm idag. Vi tog kommandot direkt i första halvlek, en bit in i första halvlek leder IFK med 2 bollar. Sen vaknar AIK till liv och kommer ikapp. När Pavle Karacic gör 10-9 så tar AIK en ledning de inte tänkte släppa under hela halvleken.

I halvtid var siffrorna 13-11 till de gulsvarta, men de kunde lika gärna ha varit 13-13 men två stolpträffar i de sista två minuterna för IFK gjorde så att AIK hade ledningen.

I andra halvlek kommer IFK ut med bättre energi än i slutet av första och klättrar ikapp och förbi när Olafur gör 13-14. Några minuter senare så drar AIK iväg till en 18-15 ledning efter några utvisningar på IFK-spelare.

Med nio minuter och vid ställningen 23-21 kvar så orsakar Olafur en straff åt AIK och får se det röda kortet utav domaren. Utan vår lagkapten så blev det en för stor uppgift att kriga tillbaka i matchen.

Slutresultatet skrevs till 26-22. Spelare som stack ut i båda lagen var Pavle Karacic i AIK och Emil Hansson i IFK.