En spännande match. Första halvlek började med att Filip "Karate Kid" Ivic stängde igen Kielces bur med några helt otroliga räddningar. Dock kunde inte Kielce dra ifrån på grund av att IFKs försvarsspel tillsammans med Richard kappelin i målet gjorde det mycket bra.

Den största ledningen i halvleken tog Kielce efter att kaptenen Michal Jurecki krigade in 4-7 bakom Kappelin. IFK kom snabbt tillbaka, de kvittera till 8-8 bara fyra minuter efter Jureckis mål genom olafur Gudmundsson.

Efter det följdes lagen halvleken ut och precis innan halvtid kunde Kielce trycka in 15-16 till deras fördel. Ett halvtidsresultat som var klart godkännt. Spelare som hade stuckit ut i matchen var självklart Kielces målvakt Filip Ivic och IFKs Helge Freiman. Helge har helt stängt ner Kielces högersida med ettrigt försvarsspel som tvingat fram 3 tekniska fel hos polakerna.

Andra halvlek fortsatte precis som förra, båda lagen spelade jämt och sten tufft. Dock avtog räddningarna från båda målvakterna och det gjorde att det blev en målrik andra halvlek.

Det var jämt hela vägen in i kacklet. Efter IFKs sista time-out började IFK spela 7-6 framåt, det skulle ta tre anfall innan Anton Halén fick in reduceringsmålet 32-33. Då tog matchens huvudperson saken i egna händer och med 35 sekunder kvar vräckt Michal Jurecki in 32-34.

IFK han reducera via en straff från Valter Chrintz, men Kielce spelade av de sista 15 sekunderna och kunde säkra de 2 poängen. Matchens lirare i båda lagen blev Helge Freiman och Michal Jurecki.

Målskyttar IFK: Valter Chrintz 5(3), Stig Tore Moen 5, Arnar Arnarsson 5, Olafur Gudmundsson 5, Marc Canellas 4, Anton Halén 4, Teitur Einarsson 2, Viktor Hallén 2 och Helge Freiman.