Lilla Julafton när IFK krossade Aranäs!

Det var Goliat mot David i Colosseum ikväll när IFK Kristianstad tog sin 34 raka hemmaseger med 33-18 (15-7).

Aranäs, som har ett ungt och löftesrikt lag, hängde med i cirka 16 minuter i en period då IFK kostade på sig 5 tekniska fel och hemmalaget ledde med 6-5. Sedan var det proppen ur med 5 raka hemmamål och matchen mer eller mindre avgjord. IFK gjorde 9-2 de sista 13 minuterna av första halvlek och kunde gå till vila med en säker 8-måls ledning. i den andra fortsatte IFK att trumma på och ledde som mest med 16 mål för att till slut gå i mål med en snygg 15-måls vinst Aranäs hade svårt att hitta igenom IFKs försvarsmur och med den hjälpen kunde målvakten för dagen Leo Larsson rada upp räddning efter räddning. Mario Lipovac inledde med ett äkta hat-trick framåt sedan spreds målskyttet ut över hela laget där Stig Tore Moen blev målbäst med sina 6 mål. Ola luftade samtliga spelare och både Inge Aas Eriksen och Alexander Tatarinsev fick känna på matchtempo och göra mål

Publiken på 4510 trivdes på den tidiga julfesten och lär komma tillbaka den 30/12 då IFK avslutar året mot RIK

IFK:s målskyttar: Stig Tore Moen 6, Jerry Tollbring5 (4), Mario Lipovac 4, Viktor Hallén 3, Arnar Arnarsson 2, Johannes Larsson2, Olafur Gudmundsson2, Richard Hanisch 2, Gunnar Stein Johnsson 2, Alexander Tatarinsev 2, Inge Aas Eriksen 1, Philip Henningson 1, Albin Lagergren 1.