IFK reste sig i andra men förlorade klart mot Flensburg!

Spelet stämde inte alls för IFK under den första halvleken i försäsongens första träningsmatch. Anfallsspelet var darrigt med många tekniska fel vilket inte är konstigt så här tidigt på säsongen. Flensburg kunde täta försvaret och ge Mattias Andersson i målet ett gott stöd. och gästerna kunde gå till pausvila med förkrossande 5-15 i protokollet.

I andra halvlek repade våra killar mod och fick lite bättre utdelning framåt. Både Stig-Tore och Olafur fick till några bra skott och Anton Persson fick göra 2 mål i den riktiga A-lagsdebuten. IFK kom närmare och närmare men ett direktrött kort på Philip Henningsson och några utvisningar störde lite och gästerna kunde bärga segern med 21-16.

Rickard Kappelin och Leo Larsson fick varsin halvlek i kassen och båda gjorde en hel del fina räddningar och var båda godkända. Försäsongens första match hade lite mycket tekniska fel men det är rätt normalt och man får ändå tillslut vara lite nöjd med matchen som spelades inför 1381 åskådare.

IFKs målskyttar: Stig-Tore Moen 5, Olafur Gudmundsson 3, Viktor Hallén 3, Inge Aas Eriksen 2, Albin Lagergren 2, Anton Persson 2, Mario Lipovac 1, Philip Henningsson 1, Tim Sörensen 1, Helge Freiman 1