IFK krossade GUIF i Eskilstuna!
IFK körde fullständigt över GUIF i kvällens bortamatch och vann med 19-34 (8-19).

GUIF gjorde 1-0 men roligare än så blev det inte för hemmalaget i kvällens match. IFK var klasser bättre och tryckte på rejält med ett bra försvars- och målvaktsppel. Efter 8 minuter stod det 3-6 och GUIF tog sin första TO.. Ingenting hjlpte och 3-6 blev 6-12, 8-16 och till slut 8-19 innan GUIF fick lite paus i halvtid.
IFK bytte runt en hel del och ING Aas Eriksen fick mycket tid i andra halvlek och fick gör 3 fina mål. IFKs tryck mjuknade något i andra halvlek men återfick trycket och kunde till slut vinna den ojämna matchen med 19-34.
I målet gjorde Leo Larsson en riktigt bra match och fick priset som IFKs bäste. Philip Henningsson var också mycket bra liksom Helge Freiman som hade en kul kväll mot sina gamla lagkamrater.
På det hela var detta en skön seger för IFK inför fredagens tuffa bortamatch mot en annan av slutspelskandidaterna, LUGI.

IFKs målskyttar: Philip Henningsson 7, Tim S 6 (3), Helge F 4, Viktor H 4, Albin L 4, Inge A E 3, Stig T M 3, Gunnar SJ 1, Arnar A 1, Mario L 1.