Åttonde raka segern i Handbollsligan. Vi startade matchen trögt och AIK utnyttjade det och ledde med 2-0 efter 5 minuter. Efter den starten så var vi i kapp 2 minuter senare och förbi yttligare någon minut senare.

IFK drog ifrån till en fem måls-ledning halvvägs in i halvleken, mycket tack vare en storspelande Leo Larsson. Han hade ett hissnande 66% i räddningsprocent.

I halvtid kunde vi konstatera att resultatet var 14-9 och IFK hade gjort en klart godkänd halvlek, även om det fanns plats för förbättring. De spelarna som stack ut var Leo Larsson, Valter Chrintz och Stig-Tore Moen. Vi ska också nämna AIKs Troels Vejby Jörgensen som hade i halvtid gjort 5 av AIKs 9 mål, alltså 55% av målen.

Andra halvlek började med att vi drog ifrån lite till och en bit in i andra så ledde vi med 18-12. Då händer något med AIKs spel, allt började klicka. Helt plötsligen stod det 23-20 och Ola tvingades att ta time-out.

Time-outen gjorde IFK gott och vi kunde dra ifrån igen. Slutresultatet skrevs till 28-21. Det var en match som hade kunnat se bättre ut, men vi gick vinnande ur striden och det är ju det som räknas. Matchens lirare blev Philip Henningsson som stod för bra försvarsspel och 7 mål. Andra spelare att nämna är Leo Larsson, Stig-Tore Moen och Valter Chrintz.