Vilken match det blev till slut.
Det var upplagt för en riktig supermatch i Arenan och det blev det. Matchen började i ett högt tempo och båda lagen sprang verkligen. Efter tio minuter så stod det 6-5 till IFK efter att Halén lagt in en straff. Allt såg bra ut tills IFK får en två minters utvisning och då kunde Montpellier göra ett litet ryck.

Det rycket gjorde att det i halvtid stod 12-17 i fransmännens fördel. Spelare som stack ut i IFK var Anton Halén på sin kant och Olafur Gudmundsson med sin vilja och ledarskap. Inför andra halvlek gjorde IFK ett målvkatsbyte, in kom en taggad Leo Larsson.

Andra halvlek började med att Montpellier drog till sig en 6-målsledning, men sen händer något med IFK. De började att trycka och springa på allt och hjälpte Leo mer än vad de hjälpte Kappelin i första. Vi krigade oss ikapp och med fyra minuter kvar så var vi ikapp.

Sen var det 4 nervösa minuter och vi kvitterar med 25 sekunder kvar. Montpellier fick ett frikast när tiden var slut, men Ehn täckte den med höften och de första poängen i Champions League var fixad. Matchen lirare blev Anton Halén, andra spelare att nämna är Leo Larsson, Marc CAnellas och Olafur Gudmundsson.

Målskyttar IFK: Anton Halén 6(3), Marc Canellas 5, Olafur Gudmundsson 4, Stig-Tore Moen 4, Arnar Freyr Arnarsson 4, Alfred Ehn 3, Philip Henningsson 2 och Adam Nyfjäll.