**Efter seger mot Anderstorps SK är IFK Kristianstad klara för åttondelsfinal. Segern mot Anderstorp innebär att IFK vinner sin grupp i ATG Svenska Cupen. **

Anderstorps SK inleder med att sätta två av sina tre shoot out straffar. Ett övertag som IFK har hämtat ikapp redan 2 minuter in i matchen.

Kristianstad tar tag i taktpinnen redan från start och efter ett tidigt ryck tvingas hemmalaget till matchens första timeout redan efter 8 minuter.

Efter denna timeout börjar ASK att spela 7 mot 6, något som hemmalaget fortsatte med i stora delar under matchen.

Kristianstad vägrar dock släppa in Anderstorp i matchen, mycket tack vare fint skytte från Teitur Einarsson och ett bra målvaktsspel från Gustaf Banke.

Den andra halvleken rivstartar IFK med att göra tre raka mål. För avancemang från gruppen skulle de krävas vinst med minst 6 mål, och seger med 8 mål innebar gruppsegern.

Anderstorp fortsatte med sitt 7 mot 6 spel men blir straffade av IFK som står stabilt bakåt och den vindsnabbe Alfred Ehn kan göra hela 7 mål i andra halvlek(9 totalt).

IFK håller Anderstorp mellan 8-11 mål bakom sig hela andra halvlek och när slutsignalen tjuter i Anderstorps Sporthall står det klart att IFK har gått vidare till åttondelsfinal som gruppetta.