Sveriges häftigaste handbollsklubb

Negativa publikrestriktioner från regeringen

2020-10-08

Regeringen meddelar nu att 50 personers gränsen kvarstår.

Gällande publik på kommande matcher (till dess att ett nytt beslut från regeringen tas) så fortsätter vi med den slumpmässiga lottningen.
Alla våra säsongskortinnehavare är med i utlottningen, både privatpersoner och sponsorer.
När man väl fått komma på en match kommer man inte var med i kommande utlottning, detta för att vi vill att alla ska ha en chans att se vårt älskade IFK live i Arenan.

Skulle det ske någon förändring kommer vi snabbt med nya besked!

Ditt hjärta är Oranget!
Vi hade nu under hösten förhoppningar om att få hälsa alla våra säsongskortsinnehavare välkomna tillbaka till Kristianstad Arena för spel i Handbollsligan. Vi hade hoppats på att få se dig heja fram laget i ditt hjärta – i med och motgång. Men året har inte blivit som vi tänkt oss.

Du som valde att köpa ett säsongskort, du gjorde det med tanke på att få stötta laget under säsongens hemmamatcher. Vi är väldigt ledsna över att nu inte få välkomna alla tillbaka i den utsträckning vi hoppats på. Hela samhället kämpar med konsekvenserna som Covid-19 skapat. Det finns inte någon som går oberörd i den storm som nu blåser.

IFK Kristianstad har funnits sedan 1899. På planen har vi vunnit åtta SM-Guld, besegrat storlag som Veszprém, Kielce och Rhein-Neckar Löwen. Men nu slåss vi mot vår tuffaste motståndare någonsin.

Oavsett om du sitter eller står, om du är gammal eller ung, så vill vi att du ska veta att vi behöver dig mer än någonsin!

Du som säsongskortsinnehavare kommer framöver att ges två möjligheter.
Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du att ha kvar din rätt att utnyttja säsongskortet säsongen ut, när regeringen väl väljer att öppna upp för mer publik.

  1. Ansöka om återbetalning för de matcher du inte fått erbjudande om att se på plats på grund av de publikrestriktioner som trätt i kraft. Det är din rättighet.
  2. ”Stå kvar – säsongskortsstödet”. Du låter hela beloppet för ditt säsongskort ligga kvar som ett stöd till föreningen.

IFK Kristianstad har förståelse för att alla människor har olika möjligheter i ett sådant här läge. Därför är det med stor ödmjukhet vi skickar ut den här informationen, men med en förhoppning om förståelse för klubbens tuffa situation. Oavsett vilket val du gör har du visat ditt stöd och att du har ett oranget hjärta. Tillsammans är vi IFK!

Inom kort kommer vi lägga upp ett formulär på ifkkristianstad.se som du kan fylla i om du vill stå kvar med hela beloppet för ditt säsongskortsköp, som ett stöd till föreningen. (Om du har flera säsongskort som står i ditt namn väljer du hur du vill göra med varje enskilt kort.)
Formuläret kommer ligga kvar på hemsidan till 31 december.

Länk till formuläret https://ifkkristianstad.se/herrlaget/jag-staar-kvar

Ansökan om återbetalning för missade matcher under perioden 18 september-30 december, kommer skickas ut i januari via mail.

Till nyhetsarkivet