Sveriges häftigaste handbollsklubb

Inför Hammarby hemma!

2024-03-01

Fyra matcher kvar i serien, varav tre hemma i Arenan. Nu kör vi ända in i kaklet!

Hammarby IF

Hammarby IF har gått bra under säsongen och har ett stadigt grepp om andraplatsen bakom IK Sävehof. De har 31 poäng, i dagsläget 6 poäng före IFK. För tillfälet har vi inga spelare eller tränare med historik i bägge lagen.

Det blir tjugofjärde gången som Hammarby IF kommer till stan, och på 23 matcher har vi 22 segrar. Den enda plumpen i protokollet är uddamålsförlusten i cupfinalen förra våren. Tittar vi på de tio senaste matcherna oavsett spelplats har vi ett övertag även där, även om vi har revansch att hämta efter femmålsförlusten i Erikdalshallen i höstas.

Arenan är vår borg. Efter lite knackig höst har vi återigen gjort Colosseum svårintaget, och detta blir match 332.

Men som vanligt när matchen startar på söndag har vi lagt statistisken åt sidan, det är på planen och läktaren som matchen avgörs.

Händer i Arenan

14.30 Dörrarna öppnas till Arenan. Barer, kiosker och restauranger öppnar.
16.30 Avkast

Se matchen

Biljetter köper ni enklast via vår biljettsida, eller hos våra samarbetspartners ICA MAxi och Coop City, men det går även att lösa på plats.

Matchen sänds på Handbollsligan.live och det går även att följa den via livescore på Handbollsligans hemsida.

Ta linje 84 till matchen, ange din från-hållplats och till Kristianstad Arena.

Mat och dryck

Boka bord i Arenarestautrangen på plan 2 eller ladda upp med härlig musik, pizza och god dryck på Entrétorget innan matchen.

Väskförbud

Med anledning av den förhöjda terrorhotnivån i Sverige har Polismyndigheten infört ett totalförbud mot väskor på samtliga större evenemang i Sverige. Undantag finns för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in i arenan på matchen. Tänk på att komma i tid och vara förberedd på visitation.

Nästa match

Nu väntar ett uppehåll för landslagsspel och finalhelg i ATG Svenska Cupen så nästa match är 20 mars när Eskilstuna Guif kommer på besök.

Till nyhetsarkivet